Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni kapısı için

Wiki Article

Yangın esnasında emniyetliğin katkısızlanması ve muvafık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak teşhisr.

Yangın dayanıklılık klası: Bir yapı malzemesi ve/veya elemanını yaraşıklı ısıtma ve matbuatç koşulları altında TSE 1263, TSE 4065 ile alakalı Avrupa standartlarında belirlenen yanmaya dayanıklılık deneyleri sonucunda saptanan yangına dayanım süresini belirler.

Hiç suizan namevcut ki yangın felaketi, yıl ortamında birey kaybına neden olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaca bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile varlık kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapsı metodik aralıklarla ve alanında mütehassıs ehlivukuf aracılığıyla denetçi edilmelidir. Mukannen bazı kriterlere bakarak yapılan kontroller sonucunda bir denetçi sıralaması tutulmalı.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahsiyet nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış YANGIN KAPISI uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına uslu çıkış yeterli akseptans edilir.

Yangın kapılarının ve henüz birfena yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette katkısızlandığını öğrenmek kadar temel durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapsı firmaları ortada kapı seçimi yaparken en doğrusunu seçebilmek yerine pekâlâ eksiksiz bir sondaj yapılması gerekir. Özellikle yangına karşı dayanıklı olan malzemelerden gestaltlmasına ilgi edilmelidir. Yangın kapısının özellikleri şunlardır;

Binanın yürekinden adiya doğruca inen betonarme yangın kapısı merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Tekli yangın kapısı evet da çift kanatlı yangın kapısı bina ihtiyacına göre imal edilebilir.

Yangın tatbikatı esnasında yangın kapkaloriın tasarrufı ve panik durumunda tehlikeli bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Hep kurumlarının ve oylumlu firmaların personeli beyninde tahlis, ilk katkı ve müdahale ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Kaliteli, tasarrufı emeksiz ve emin bir yangın bapsı Yangın kapısı firması ile yangın en azca hasarla atlatılıyor. Standartlara mutabık bir yangın bapsı yeğleme edenler yangından kurtulma konusunda en şanslı kişiler olup hayatta kalabiliyor.

Report this wiki page